Spring naar content

Een droom is uitgekomen.

Het voormalige Restaurant Dames Pellens is met veel liefde en aandacht verbouwd tot een sfeervolle plek waar iedereen zich thuis kan voelen.
Bij het nieuwe interieur hoort ook een nieuwe naam dus vanaf 1 feb 2024 heten wij Pellens.

Koken op een bijzonder niveau.

Eigenaar en kok Daan de Brouwer werkt samen met zijn team vol passie aan bijzondere gerechten. Gasten worden niet alleen verwend maar tegelijk ook verrast. Daarnaast hebben we een prachtige wijnkaart met de keuzes per glas, fles of wijnarrangement.

Van de akker.

Sinds een aantal jaar verbouwen/kweken wij onze eigen producten geheel biologisch op de boerderij van Marlies en Marius. Voor ons is dit een echte passie geworden. Ervaren wat er op een akker gebeurt, de droogte, zon, regen, het belang van bijen, de hele levenscyclus van een zaadje tot bloem en weer een zaadje zorgt ervoor dat je erover gaat nadenken.

 

In de zomer halen wij ’s ochtends de benodigde producten van het land zodat deze dezelfde dag nog op het bord belanden. En als het seizoen op een einde loopt beginnen wij met inmaken en conserveren, zodat we al die prachtige smaken ook in de winter kunnen serveren.

Onze kaart

Wij serveren iedere dag een 3- tot 7-gangenmenu.

 

Dit is het menu voor aankomende week. (week 18)

 

Amuses

Crudo van zeebaars – lamsoren – saus van geroosterde citrusvruchten

Asperge – Hollandaise – huisgerookte zalm – gefermenteerde asperge (4*)

Rogvleugel – tagliatelle van koolrabi – saffraan – kruiden van de akker (5*)

Langoustine – brioche – venkel – verveine (6*)

Kamperlam – pistache – groene asperge

Ijs van karnemelk – aardbei – Zwitserse room

 

Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij het menu vanaf 5-gangen.

2-gangenlunch

40

3-gangenlunch

52.50

4-gangenlunch

65

5-gangenlunch

77.50

Indien gewenst kan de 2-gangenlunch geserveerd worden in 45 minuten.

3-gangendiner

52.50

4-gangendiner

65

5-gangendiner

77.50

6-gangendiner

90